Hlavní obsah

Lehkovážní rodiče posadili dvouletého syna za volant jedoucího auta

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Richlands

Velmi lehkovážně se zachovali američtí rodiče, kteří při jízdě autem posadili svého dvouletého syna za volant. Přišlo jim to tak vtipné, že celou událost natočili a zveřejnili na Facebooku. Za žert to ovšem nepovažovala jedna jejich známá. Ta zaslala video médiím, která ho okamžitě zveřejnila. Rodiče si tak uřízli pořádnou ostudu.

BEZ KOMENTÁŘE: Rodiče během jízdy v autě posadili za volant dvouletého syna

 
Článek

Z amatérských záběrů je vidět, jak malý Giovanni Madrid spokojeně sedí za volantem na klíně svého otce Marcose. Na pozadí je slyšet smích a při pohledu z okna je evidentní, že se jízda odehrála v deštivých podmínkách. Podle vyjádření rodičů bylo video natočeno v blízkosti jejich domova ve městě Richlands v Severní Karolíně.

„Můj syn má rád auta a chtěl si vyzkoušet řízení. To ale byla velká chyba. Když se to stalo, tak jsem nepřemýšlela. Už se to nebude opakovat,“ řekla deníku Daily Mail Angelina Madridová.

Rodiče zatím nebyli z ničeho obviněni, i tak mají ale obavy. Marcos Madrid je totiž vojákem a tento incident by mu mohl uškodit v kariéře.

Reklama

Výběr článků

Načítám