Hlavní obsah

Strážník zachránil ženu od sražení autem za cenu vlastního zranění

– Lubbock
Novinky, Vojtěch Pospíšil

Když byla policejní hlídka z amerického Lubbocku přivolána k menší dopravní nehodě, tak ještě netušila, v jaké drama se tato rutinní událost změní. Do odstaveného policejního auta totiž narazila dodávka a vůz odmrštila na ženu, se kterou policista řešil nehodu. Jenom rychlá reakce policisty zachránila ženu od smrti nebo vážných zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista jen tak tak zachránil ženu, na kterou se řítil nabouraný služební vůz

 
Článek

Policisté odstavili svůj vůz u vyvýšeného středového pásu a jali se vyšetřovat nehodu. Krátce poté však do jejich auta nabourala dodávka, kterou řídil pod vlivem alkoholu muž jménem Peter Keltz. Silný náraz odmrštil policejní vůz přes středový pás přímo na ženu.

Strážník Philip Standefer ale duchapřítomně zareagoval a ženu strhl mimo nebezpečí. Letící vůz tvrdě narazil do ženina auta a zastavil se až o druhý odstavený vůz, jehož palubní kamera celou událost zaznamenala. Podle zpravodajského kanálu KCBD utrpěl Standefer při nárazu středně vážná zranění, ale po ošetření v tamní nemocnici byl propuštěn domů. Žena vyvázla pouze s odřeninami.

Peter Keltz byl okamžitě zatčen a obviněn z řízení pod vlivem alkoholu a z dvojnásobného pokusu o zabití. Za mřížemi zůstává pod kaucí 55 tisíc dolarů (asi jeden milión korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám