Hlavní obsah

Motorkář projel po zadním kole okolo policejního radaru rychlostí 165 km/h

Novinky, Vojtěch Pospíšil

Frajerská jízda po zadním kole se nevyplatila Lukaszovi Wisniewskému z anglického Leedsu. Nebezpečný kousek totiž předvedl na dálnici a zachytil ho při tom radar, který mu naměřil rychlost 165 kilometrů za hodinu. Policie ho už obvinila z nebezpečné jízdy.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář se řítil po dálnici na zadním kole rychlostí 165 kilometrů v hodiněVideo: northyorkshire.police.uk

 
Článek

Událost se odehrála v červnu a k soudu se dostala po necelých třech měsících. Wisniewski se nesnažil obhajovat a plně přiznal svoji vinu. Byl mu uložen jednoletý zákaz řízení, 200 hodin veřejných prací a musí absolvovat rozšířený kurz řízení. Uvedla to místní policie na svých webových stránkách.

„Může být rád, že tu vůbec je. Při své jízdě nedbal na bezpečnost ostatních a ani na svoji. Mohl čelit mnohem vážnějšímu trestu,“ uvedl v prohlášení inspektor Dave Brown.

„Řidiči by měli mít na paměti, že naše vylepšené kamery jsou schopné zachytit jízdu z více úhlů a z větší vzdálenosti než běžné bezpečnostní kamery. Víme, že většina motorkářů jezdí ohleduplně a bezpečně. Tento vzkaz je určen těm, kteří nedodržují pravidla,“ dodal policista.

Reklama

Výběr článků

Načítám