Hlavní obsah

Nečekaná vlna udělala z pasažérů člunu hadrové panenky

Novinky, Vojtěch Pospíšil
Lake Ozark

Jak se pohodový den může změnit v horor, tak lze hovořit o záběrech, které pořídily kamery televize My Lake z amerického Missouri. Skupina přátel se projížděla na motorovém člunu po jezeře Ozarks a nešťastně najela na vlnu od jiné lodi. To vzhledem k vysoké rychlosti poslalo pasažéry na podlahu jako hadrové panenky.

BEZ KOMENTÁŘE: Osazenstvo motorového člunu málem vyletělo ven při nárazu do vlny od jiné lodi

 
Článek

"Byl to pěkný den, tak jsme se rozhodli, že dáme vybraným návštěvníkům kamery do lodí. Chtěli jsme získat nějaké propagační záběry," řekl spolumajitel My Lake TV Shawn Kober.

Z videa je zřejmé, že pasažéři si jsou přítomnosti kamery dobře vědomi, a ženy v bikinách dokonce pózují. Idylka trvala do chvíle, kdy člun najel na vodní brázdu způsobenou jinou lodí. To ho nadneslo mírně do vzduchu. Řidič se snažil vzniklou situaci korigovat, ale na to už bylo pozdě. Loď se naklonila do strany a pak sebou prudce smýkla na bok. Vše se odehrálo během několika vteřin, cestující nestihli jakkoli reagovat a pouze nekontrolovatelně popadali na podlahu lodi.

Přes hrozivě vypadající záběry se pasažéři po nárazu postavili na vlastní nohy. Šest z nich bylo s lehkými zraněními odvezeno do místní nemocnice. Řidič člunu si stěžoval na bolest krční páteře, a byl proto převezen do nemocnice s lepším vybavením.

"Jel zhruba stokilometrovou rychlostí, ale přes den tu neplatí žádné rychlostní limity, takže se ničím neprovinil. Prostě jenom byli ve špatný moment na špatném místě, mohlo se to stát komukoliv," dodal Kober.

Reklama

Související témata:
Ozark

Výběr článků

Načítám