Hlavní obsah

Cher se na důchod odstěhuje do Anglie

Novinky, Korzo
LONDÝN

Americká popová hvězda Cher má jasnou představu o svém zaslouženém odpočinku. Důchod chce prý strávit v Anglii, kde si pořídí velký dům se zahradou. Po celebritách Madonně, Liz Hurleyové a Claudii Schifferové se tak stane další známou osobností, která se zamilovala do anglického způsobu života.

Článek

"Chtěla bych nějaké venkovské sídlo v Anglii. Při každé návštěvě jsem se tu cítila jako doma. To je důvod, proč se tam chci na stará kolena odstěhovat," prozradila Cher, která nedávno zakončila své turné Farewell Tour a nyní sní o budoucnosti zámecké paní.

Zaměří se na přírodu

Cher zemi dobře zná, neboť tam již v minulosti na krátkou dobu žila. Bydlela ve vyhlášeném apartmentu ve Wappingu u Temže. Nyní však dovršila věku sedmapadesáti let a cítí se spíše na pozorování přírody.

"Žila jsem v Londýně nad řekou před několika lety a musím říct, že to byla nádhera. Teď chci ale žít v přírodě. Chci kousek země a také soukromí," nechala se slyšet zpěvačka.

K venkovskému stylu bydlení ji přiměli její angličtí přátelé. "Mám hodně kamarádů, který žijí na anglickém venkově. Miluju takový styl života. Myslím si, že to bude opravdu nádherné, mít tu také svoje místečko a svůj domov," vysvětlila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám