Hlavní obsah

Muž zinscenoval vlastní smrt, aby zjistil, zda si ho partnerka chce vzít

Novinky, Markéta Klánská
Omsk

Při žádostech o ruku se originalitě meze nekladou. Třicetiletý Rus Alexej Bykov ale zašel opravdu daleko, jen aby mohl s klidným svědomím říct, že ho s partnerkou pojí láska až za hrob. Zinscenoval totiž vážnou dopravní nehodu, při které skončil v kalužích krve. A když jeho nic netušící partnerka upadla do šoku, že o něj přišla, vyskočil na ni s nabídkou k sňatku.

BEZ KOMENTÁŘE: Velmi drsná žádost o ruku - muž při ní zinscenoval smrtelnou nehoduVideo: lifenews.ru

 
Článek

Do svérázné žádosti o ruku zapojil mladý ruský podnikatel celý tým profesionálů, včetně režiséra, kaskadérů, make-up stylisty, a dokonce i scénáristy. Přípravy trvaly čtyři dny a nikdo nesměl nic prozradit. Vše mělo vypadat tak, aby Irina Kolokovová nabyla přesvědčení, že její partner Alexej zemřel při autonehodě.

„Domluvili jsme se, že se sejdeme na konkrétním místě. Když jsem tam ale dorazila, byla tam nabouraná auta, kouř, ambulance a hotová jatka,“ popsala Irina scénu, která se odehrála v polovině srpna.

„Pak jsem spatřila Alexeje pokrytého krví a záchranář mi sdělil, že je mrtvý. Propukla jsem v pláč,“ přiznala zpravodajskému serveru Life News mladá Ruska.

Prázdný život beze smyslu

Nejenže ale Bykov v ulicích Omsku nezemřel, ještě vyskočil na nohy a své Irině připravil další šok. Pokrytý umělou krví a s balónkem ve tvaru srdce v ruce před ní poklekl a vyslovil se.

„V první chvíli jsem byla tak rozčílená, že jsem ho málem doopravdy zabila. Cítila jsem, že kdyby se jemu, člověku, se kterým jsem chtěla strávit zbytek života, něco stalo, nemohla bych žít,“ přiznala Irina, která zprvu opravdu vypadala, že situaci neustojí. Stačila ale chvilka přemlouvání a z jejích úst se ozvalo kýžené „ano“.

„Chtěl jsem jí předvést, jak prázdný a nesmyslný by byl její život beze mě. Myslím, že to zafungovalo, ale už to nikdy neudělám,“ slíbil Bykov.

„Po nějakém čase jsem pochopila, že kdyby mě požádal o ruku v restauraci, bylo by to banální. Rozhodně bych řekla ne,“ dodala se smíchem Irina, která už má v současné době po svatbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám