Hlavní obsah

Moderátor vybídl v přímém přenosu svou kolegyni k muchlování

Novinky, Markéta Klánská
Victoria

Přeřeknout se v přímém přenosu rozhodně není nic příjemného. Odhalit ale před diváky televizních obrazovek neznalost významu běžně používaného hovorového slova, je opravdu trapné. Přesně to se podařilo moderátorovi kanadské televize, omylem tak vyzval svou kolegyni k „muchlování“.

BEZ KOMENTÁŘE: Moderátor vybídl rosničku k muchlování v přímém přenosu

 
Článek

Andrew Johnson chtěl ve studiu použít slovo, které krátce předtím slyšel z úst stařenky v cestovatelské reportáži o životě v osadě Union Bay na ostrově Vancouver. Jenže poněkud nepochopitelně zaměnil význam slova „canoodle“, což v překladu znamená „muchlovat se“, za nevinné slovo „chat“, tedy povídat si.

Když se tedy své kolegyně zeptal, zda by se nechtěla před uvedením počasí pomazlit, televizní rosnička Astrid Braunschmidtová zareagovala nekompromisně: “Nebudeme se muchlovat! Cože?“

Pak se ale rozesmála a celý omyl se začal pomalu vysvětlovat. Režisér Johnsonovi do zařízení v uchu sdělil pravý význam slova, které nešťastně použil, načež se moderátor taky rozesmál.

„Jej, myslel jsem, že to znamená ‚povídat si‘,“ prozradil nevinně.

Na konci vstupu o počasí se své kolegyni Johnson omluvil: „Astrid, omlouvám se, že jsem tě vyzval k něčemu takovému, v práci to není vhodné“.

„To není, mám tu štos formulářů, které bys mohl vyplnit,“ odpověděla se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám