Hlavní obsah

Penélope Cruzová zkolabovala při natáčení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MAROKO

Hollywoodský herec Tom Cruise přerušil všechnu svoji práci a okamžitě odletěl za svojí přítelkyní Penélope Cruzovou, která před několika dny zkolabovala při natáčení svého nového filmu Sahara v Maroku. Herečku sklátilo vyčerpání z pouštního vedra a prudkých písečných bouří. Na fyzickém stavu Cruzové se podepsaly také obavy o jejího otce Eduarda, který se nyní zotavuje ze srdečního infarktu.

Článek

"Podmínky při natáčení jsou neuvěřitelně tvrdé a dokáží člověka srazit až na kolena. Penélope se snaží být za každé situace absolutní profesionálka, ale v tomto případě to šlo jen těžko, kvůli extrémním podmínkám a také obavám o jejího nemocného otce," řekl blízký zdroj.

"Bylo toho na ni příliš. Vyčerpávající práce, nezvykle horké počasí a do toho časté písečné bouře. Není na to zvyklá," řekl jeden z členů filmového štábu.

Cruise podle nejmenovaných zdrojů neváhal, zrušil všechny své pracovní závazky a okamžitě za svojí partnerkou na místo natáčení přiletěl, aby se jí po jeho boku lépe uzdravovalo. Penélope přitom na vyčerpávající natáčení přijel povzbudit již před několika týdny.  

Herečka má nyní naordinován klid a odpočinek a nařízenou pauzu v natáčení, během níž podle vlastních slov navštíví svoji rodinu ve španělském Madridu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám