Hlavní obsah

Sportovní komentátor si spletl Zuckerberga s hercem, který ho hrál ve filmu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komentátor americké televizní stanice NBC má z ostudy kabát. Mezi diváky basketbalového boje o zlatou medaili na londýnské olympiádě vyhlížel celebrity a jednu skutečně i s pomocí kamer našel. Jenže si to trochu popletl. Měl totiž za to, že v publiku sedí šéf Facebooku Mark Zuckerberg. Zápas však sledoval "jen" herec Jesse Eisenberg, který jej ztvárnil ve snímku The Social Network (Sociální síť).

Komentátor si spletl zakladatele Facebooku Zuckerberga s hercem

 
Článek

"Vím, že tento obrázek poputuje na Facebook," řekl při komentování zápasu Bob Fitzgerald poté, co kameraman zabral mladého muže s kudrnatými vlasy a červenou kšiltovkou. Kdyby nepokračoval dále další větou, mohl se z drobné blamáže ještě dostat.

"Zdá se, že tu máme na těchto hrách snad každého významného ředitele," dodal však komentátor, čímž dal najevo, že si opravdu myslí, že v publiku sedí Zuckerberg. Tam však seděl Jesse Eisenberg, který jeho osobu hrál v populárním filmu The Social Network.

Vtipná chybička se okamžitě začala šířit přes sociální síť Twitter a posléze se dostala i do médií po celém světě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám