Hlavní obsah

Sklenka kakaa vás neuspí? Asijský kuchař vytvořil totální uspávadlo

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhlášený asijský kuchař Gurpareet Bains přichází s pokrmem, který prý zaručeně uspí i ty, které dlouhodobě trápí nespavost. Jehněčí masala s červeným kari v jeho podání má totiž kouzelné účinky. Opojný uspávací efekt prý začne působit už za dvacet minut po dojedení jídla.

Foto: Profimedia.cz

Lepší než prášky na spaní, tvrdí o své jehněčí masale kuchař.

Článek

Kuchařův pikantní pokrm obsahuje vysoké množství muškátového oříšku, který obsahuje olej myristicin, který může mít na člověka opojný efekt. A v jídle prý nechybí další přísady podporující klidný spánek. Ti, kteří pokrm již ochutnali, tvrdí, že se během dvaceti minut začali cítit silně unavení.

Odborníci však dodávají, že se musí s muškátovým oříškem v kuchyni nakládat velmi opatrně, protože může dojít k intoxikaci organismu.

Foto: Profimedia.cz

Magickou přísadou je značné množství muškátového oříšku.

"Ten pokrm je navržený přesně tak, aby pomohl lidem trpícím nespavostí. Použité ingredience byly používány celá tisíciletí. A náš výzkum ukázal, že to celé funguje neuvěřitelně dobře," uvedl Gurpareet Bains, který má přezdívku asijský alchymista.

Foto: Profimedia.cz

Gurpareet Bains v akci

"Ten pokrm chutná opravdu delikátně a měl by pomoci lidem trpícím insomnií bez hrozících vedlejších účinků, které mívají prášky," dodal Bains.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám