Hlavní obsah

"Mrtvola" v řece zázračně ožila, přihlížející byli v šoku

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Williamsport

Dramatické okamžiky prožili ve čtvrtek odpoledne záchranáři a policisté z Williamsportu v Pensylvánii. Na hladině řeky Susquehanna objevili nehýbající se tělo muže. Automaticky tedy předpokládali, že jde o utonulého. V momentě, kdy se za přítomnosti médií a zvědavých přihlížejících chystali muže vylovit, stal se "zázrak". Muž se zvedl a odkráčel.

Na hladině řeky se vznášela mrtvola, ve skutečnosti šlo jen o spícího plavceVideo: www.wnep.com

 
Článek

Domnělým utonulým byl Joseph DeAngelo, který si jednoduše vlezl do řeky v záchranné vestě, aby se ochladil. Situace se mu ovšem mírně vymkla z rukou a on tvrdě usnul. Neprobudily ho ani sirény policie, ani hemžení zvědavých lidí na břehu. Z tvrdého spánku ho dostala až vážka, která mu přistála přímo na obličeji.

“Bylo to jako ležet na obloze. Probudil jsem se, podíval se na oblohu a připadal jsem si, jako bych na ní zároveň ležel. Bylo to nádherné,“ řekl televizi WNEP labužník Joseph DeAngelo, který na stejné místo chodí do vody odpočívat údajně už řadu let.

Za šok způsobený všem zúčastněným se DeAngelo na místě omluvil. A dodal, že podřimování v řece je jednoduše jeho způsob, jak si naplno užívat života.

Reklama

Výběr článků

Načítám