Hlavní obsah

Dvoumetrový medvěd pravidelně vykrádá cukrárnu. Majitel si ho chválí

Novinky, her

Kamera v malém obchodě s cukrovinkami v přírodním parku u Denveru v americkém Coloradu natočila opravdu vtipnou událost. Velký černý medvěd si otevřel dveře, nepozorovaně vstoupil, ukradl čokoládu, a aniž by poškodil jedinou věc, odešel. Podle odborníků se muselo jednat o nadprůměrně inteligentní zvíře. Navíc to nebylo poprvé.

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd chodil do obchodu na čokoládu, přitom se choval velmi opatrně

 
Článek

Událost je o to zajímavější, že černý medvěd nezanechal v obchodě jedinou stopu. Nebýt záznamu, nikdo by si nevšiml, že prodejnu vůbec navštívil. Majitel obchodu byl v té době totiž ve skladu. Potvrdil, že chlupatý zloděj krade v jeho obchodě pravidelně.

„Byl tu již několikrát, bere karamely, sušenky, čokolády, mléčné výrobky. Ale nikdy nic nerozbil ani nezašpinil. Musím říct, že je to opravdu velmi čistotný a opatrný medvěd,“ řekl majitel Jo Adams.

Podle odborníků musí být medvěd nadprůměrně inteligentní, avšak jedním dechem dodávají, že za vším stojí vliv současného klimatu. Nadměrné sucho nutí zvířata hledat nové zdroje potravy a nezbývá, než si na podobné situace zvykat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám