Hlavní obsah

Pasažéry v letadlech nejvíce deptají křičící děti

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trávit dlouhé hodiny v letadle není mnoha lidem ani trochu příjemné. Zejména pak, když se najdou faktory, které tento čas značně znepříjemňují. Nejnovější anketa přišla se zjištěním, že pasažéry nejvíce obtěžuje křik malých dětí.

Foto: Profimedia.cz

Dovádějící a křičící děti jsou pro cestující v letadlech největší postrach.

Článek

Je toho mnoho, co dokáže lidem znepříjemnit let - od příliš silné klimatizace po skutečně nepodařené palubní pokrmy. Křičící děti však jednoznačně vedou. Podle ankety kasina RoxyPalace dominují seznamu iritujících prvků s 35 procenty hlasů.

"Křičící děti opravdu nejsou dobrým společníkem pro dálkové lety. Co dělá vše ještě horší, je to, když cestujete pozdě večer nebo opravdu brzy ráno, když chce většina pasažérů po vzletu spát. Frustrující je pak to, že čím jsou děti unavenější, tím více v letadle křičí - je to začarovaný kruh," uvedl mluvčí společnosti, která anketu provedla.

Poměrně logicky však velké množství lidí trápí mít místo vedle obézních lidí, kteří je na jejich místech utiskují. Ten samý problém bohužel přichází, když sedí otylý člověk na sedadle za vámi, protože si kvůli němu prakticky nemůžete sklopit sedačku a dostat tak své tělo do odpočinkové polohy. Tuto komplikaci zvolila jako nejhorší přesně jedna čtvrtina respondentů.

Celých 16 procent lidí pak má za to, že nejhorší na cestování letadlem jsou tělesné pachy ostatních pasažérů. Dalších 14 procent účastníků ankety pak nejvíce trápí opilí a hlasití spolucestující. Silnou pětku pak doplňují ucpané toalety na palubě, které nesnáší sedm procent lidí.

Anketa

Co vás při cestování letadlem nejvíce obtěžuje?
křičící děti
68,5 %
obézní spolucestující
8,8 %
pachy ostatních lidí
12,1 %
opilí a hlasití pasažéři
8,7 %
ucpané toalety
1,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 16686 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám