Hlavní obsah

Obchodníci vymysleli důmyslný trest pro močící výtržníky, kropí je vodou

Novinky, tes
Allentown

Obchod dvou Američanů v Allentownu v Pensylvánii se v minulosti stával častým terčem kolemjdoucích, kteří si potřebovali odskočit na malou. Protože už měli obchodníci neustálého zápachu a špíny dost, rozhodli se močící vandaly trestat po svém. Kdokoliv se teď rozhodne vykonat potřebu u jejich obchodu, dostane nemilosrdnou studenou sprchu. Informuje o tom server myfoxphilly.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Močících vandalů se obchodníci zbavují pomocí ledové sprchyVideo: www.myfoxphilly.com

 
Článek

Těm, které skropí ledová sprcha, se zřejmě může zdát, že jde o žertík ala skrytá kamera. Ve skutečnosti se jedná o promyšlený způsob, jak vandaly vtipně potrestat a zároveň je odradit od záměru používat příště zadní stěnu obchodu jako veřejné toalety.

Zařízení je vcelku jednoduché. Nad inkriminované místo, které kolemjdoucí využívají k močení nejvíce, nainstalovali majitelé obchodu kameru a vodovodní trubku. Pokud se k místu někdo přiblíží, detektor pohybu v bezpečnostní kameře upozorní majitele, ti pak jedním pohybem zapnou vodu, která trubkou vyteče ven a pokropí nic netušícího výtržníka.

Zařízení funguje tři měsíce a během té doby obchodníci potrestali už desítky lidí, včetně žen a dětí. “Obvykle jsou dost naštvaní, někteří se ale naopak smějí. Je vtipné sledovat, jak nikdo z nich většinou netuší, co se děje,“ řekl televizi Fox jeden z majitelů obchodu a autor kreativního vynálezu, který si nepřál být jmenován.

Do budoucna navíc chystají obchodní partneři jistý zlepšovák. Svůj nástroj pomsty chtějí už v brzké době ovládat přímo ze svých domovů.

Reklama

Výběr článků

Načítám