Hlavní obsah

Unavená družička si ustlala na schodech u oltáře

Novinky, Markéta Klánská
Lexington

Svatby mají pro různé lidi různou důležitost a každý je tak snáší podle svého. Například roztomilá družička na víkendové svatbě v americkém státě Kentucky v určité chvíli u oltáře usoudila, že toho má dost. Sesula se tedy na schody a vypadala, jako když se chce uložit ke spánku.

BEZ KOMENTÁŘE: Unavená družička si lehla během obřadu pod oltář

 
Článek

Malá Claire Millerová splnila své povinnosti jako družička, když s ostatními nastoupila k oltáři. A přesně v tu chvíli ji to začalo otravovat a dala to patřičně najevo.

„Navštívil jsem o víkendu svatbu mé sestřenice v Lexingtonu. Jakmile chtěl kněz představit milou nevěstu a jejího ženicha kongregaci, družička Claire Millerová se rozhodla, že už má padla. Vytáhl jsem tedy svou kameru,“ uvedl John Resig, který vložil video na internet.

Obřad přesto nerušeně pokračoval dál, příbuzní jen přispěchali k unavené družičce a odnesli ji pryč, aby nerozptylovala publikum a nedělala ostudu.

BEZ KOMENTÁŘE: Pořádkumilovná družička - posbírala ze země všechny okvětní lístky ještě před příchodem nevěsty

Vzhledem k bezprostřednosti dětí ovšem nejsou podobné příhody na svatebních obřadech neobvyklé. V loňském roce se například jedna pořádkumilovná družička rozhodla uklidit všechny okvětní lístky, které její starší kolegyňka cestou k oltáři rozházela.

A nesmazatelně se do paměti svatebčanů vloni vryla také panovačná holčička, která každého patřičně upozornila na to, že by měl být zticha. Dokonce se v jednu chvíli otočila i k samotnému oddávajícímu, který pronášel ke snoubencům řeč.

BEZ KOMENTÁŘE: Družička během obřadu všechny tišila, včetně oddávajícího

Reklama

Výběr článků

Načítám