Hlavní obsah

Sladká pomsta: Řidič SUV projel velkou kaluží, aby sprchou ztrestal jiné auto

– Petrohrad
Novinky, Markéta Klánská

Na silnicích dochází často k různým neshodám a řidiči se je snaží vyřešit po svém. Když řidič stříbrné toyoty v Rusku zahradil cestu zleva najíždějícímu terénnímu vozu, člověk za volantem SUV se rozhodl pro pomstu. Vyčkal na vhodný okamžik a šikovně projel kalužemi u cesty tak, aby menší osobní auto důkladně „osprchoval“.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ze msty schválně projel kaluží, aby postříkal vedlejší auto

 
Článek

K incidentu došlo tuto neděli kolem půl jedné odpoledne v ruském Petrohradu. Podle informací kameramana, který měl nahrávací zařízení umístěné na palubní desce svého auta, měl navíc vůz zasažený mohutnou sprchou určitě otevřené okénko na straně řidiče. O okně spolujezdce sice nic neuvedl, i tak ale musela pomsta člověku v SUV chutnat opravdu sladce.

Na záběrech je ovšem vidět, jak terénní vůz v závěsu se stříbrnou toyotou mizí v dáli. Lze tedy jen těžko usuzovat, jak spor obou řidičů nakonec dopadl.

Na ruských silnicích ale dochází také k potyčkám, při kterých na sebe zúčastnění dokonce neváhají vytáhnout zbraně. Případ z 1. července letošního roku je toho názorným příkladem.

BEZ KOMENTÁŘE: Dva řidiči v Rusku na sebe vytáhli sekeru a baseballovou pálku

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám