Hlavní obsah

Miss léto 2012 se v Olomouci stala patnáctiletá kráska

Právo, Jiří Růžička
Olomouc

Patnáctiletá Karolina Mališová z Otic u Opavy se v sobotu večer stala vítězkou 18. ročníku celorepublikové soutěže Miss léto 2012, která se konala v Olomouci. Porota ji vybrala z dvanácti finalistek soutěže.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Miss léto 2012 Karolina Mališová, první vicemiss Lucie Kučerová (vlevo) a druhá vicemiss Marie Mičková (vpravo) po finále soutěže v sobotu v Olomouci.

Článek

Vítězka, usměvavá 173 centimetrů vysoká dívka s mírami 89-64-90 cm, usedla na křeslo miss s šerpou a přijala gratulace i polibky od soupeřek, které se umístily za ní. První vicemiss se stala dvacetiletá Lucie Kučerová (178, 88-66-94) z Brna, druhou vicemiss pak šestnáctiletá Marie Mičková (174, 89-67-87) z Tovéře u Olomouce, která navíc získala největší přízeň publika a odnesla si uznání jako Miss sympatie.

Foto: Jiří Růžička, Právo

V programu v Olomouci nechyběla ani promenáda v plavkách.

Večerem koncipovaným jako letní party hotelu Flora v Olomouci provázel diváky moderátor Leoš Mareš, který se při slavnostním vyhlašování dokázal bravurně vypořádat i s hrozící bouřkou. Nesmlouvavě, zato však elegantně a s humorem přerušil vystoupení hlavního hosta pořadu zpěváka Petra Nagye. Ani o jeho show však diváci nepřišli, dokončil ji hned po dekorování finalistek.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Diváky i soutěžící Miss léto nadchl Peter Nagy svým vystoupením.

Jedním z hostů večera byl také herec Bohumil Klepl a své potěšení nad promenádou dívek v plavkách neskrýval ani herec a bavič Josef Alois Náhlovský, který využil příležitosti, aby oznámil také svůj zájem ucházet se o funkci prezidenta ČR. Až bude na Hradě, zavede prý císařství a pro sebe určí právo první noci.

Foto: Jiří Růžička, Právo

Jedním z hostů večera byl i populární herec Bohumil Klepl.

Vítězky soutěže slaví úspěchy i ve světě

Finalistky Miss léto v Olomouci se již pravidelně umísťují v dalších soutěžích Miss u nás i v zahraničí. Petra Minářová byla Miss ČR '96, Kateřina Průšová se stala Miss ČR 2002, Jana Doleželová Miss ČR 2004, Eva Čerešňáková I. Českou vicemiss 2007, Zuzana Jandová se stala Miss ČR 2008 a Denisa Domanská uspěla jako Česká Miss World 2011. Další dívky, které prošly olomouckým finále, působí jako modelky u světových modelových agentur.

Reklama

Výběr článků

Načítám