Hlavní obsah

Uprostřed velkoměsta pobíhal splašený kůň, lidé sotva uskakovali

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrohrad

Jsou situace, které se v ulicích města běžně nevidí. V minulém týdnu jeden Rus natočil, jak se nejrušnější třídou v Petrohradu večer prohání kůň bez jezdce, zato ale pronásledovaný psem. Lidé na chodníku před nimi sotva stačili uskakovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Hlavní petrohradskou třídou se proháněl splašený kůň

 
Článek

Na záběrech, které v rychlosti pořídil Alexandr Berežnoj, je vidět, jak osedlaná klisna běží po Něvském prospektu směrem k vedlejší ulici, po boku má štěkajícího stafordšírského teriéra, ale jezdec je kdesi v nedohlednu. Na videu se objevují i další jezdci, kteří se klisnu snaží chytit.

Autor videa nedodal bližší informace, jak k události vlastně došlo, ani jak dopadla. Svědci ale později pro server Piter.tv uvedli, že pes utekl majiteli z vodítka a vystartoval po klisně. Ta se následně splašila, shodila jezdce a prchala ulicemi se psem v patách.

BEZ KOMENTÁŘE: Divoký los málem způsobil dopravní nehodu přímo v ulicích Petrohradu

Jak se ale zdá, koně nejsou jediná velká zvířata, která se prohánějí petrohradskými ulicemi. Minulé pondělí ráno cestou do práce jiný Rus kamerou na palubní desce natočil, jak mu přes cestu ve čtvrti Kupčino přeběhl los. S neuvěřitelným štěstím se oba vyhnuli srážce a divoké zvíře uprostřed sídliště zmizelo stejně rychle, jako se objevilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám