Hlavní obsah

Lásko, řítí se na nás kamión, vyděsil muž v žertu svou manželku

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Winston-Salem

Každý má jinou představu o tom, co je vtipné. Dvaatřicetiletý Manny Perez ze Severní Karolíny využil situace na dálnici, kdy náklaďák před ním vezl na korbě tahač, a "vystřelil" si ze své manželky. Probudil ji slovy, že na ně najíždí kamión. Kromě něj se ovšem v tu chvíli nikdo nesmál.

Muž provedl manželce krutý žert, na dálnici ji vystrašil, že se na ně řítí kamión

 
Článek

Cestou na letiště, kde měla rodina vyzvednout příbuzné, zažila Sabra Perezová opravdový šok. Její manžel si vzal kameru, zatímco ona spala, a s naprosto spokojeným výrazem vysvětlil, co plánuje udělat: „Ok, takže támhle je vlečený kamión a vypadá, jako kdyby najížděl přímo na nás. Moje žena spí, tak uvidíme, zda ji dokážeme vyděsit“.

„Lásko, probuď se! Blíží se kamión,“ vykřikl poté.

Reakce byla okamžitá. Sabra otevřela oči a začala ječet hrůzou. Pak nastalo ticho, zmlkly i obě děti, které seděly vzadu. Do toho Perez pronesl, že se omlouvá, ale že to bylo vtipné. Jenže jeho žena se vůbec nesmála, nic neřekla a jen rychle zakryla kameru.

„Nebyla moc nadšená, ale pak si uvědomila, že si z ní utahuji často. Když se pak dívala, jak křičela, přišlo jí to velmi vtipné,“ uvedl Perez pro televizi 9News.

Ozvaly se hlasy, že mohl někoho ohrozit

Video, které 32letý vtipálek nahrál na internet tuto sobotu, vidělo už téměř milión lidí. Zatímco mnozí z nich se upřímně bavili, někteří v komentářích nešetřili kritikou, zejména kvůli natáčení za volantem.

Ani toto ale Pereze nevyvedlo z míry a na komentáře odpověděl, že i když natáčel, ruce měl neustále na volantu: „Děkuji za zájem všech. Nikoho jsem ale na dálnici neohrozil. Všichni jsou v pořádku. Všimněte si, že přes sebe VŠICHNI mají pás a já neustále těkám očima. Silnice byla navíc prázdná. Jsem jednoznačně pro bezpečnost“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám