Hlavní obsah

Sedmdesátiletý stařík "vystřílel" drzé zlodějíčky z kavárny plné lidí

Novinky, her
Ocala

Městečko Ocala na Floridě má nového hrdinu. Je jím odvážný důchodce Samuel Williams. Při pokusu o vyloupení internetové kavárny dvojicí maskovaných mladíků totiž neváhal, tasil zbraň a začal střílet.

BEZ KOMENTÁŘE: Důchodce překvapil lupiče zbraní, přiměl je k útěku jako z groteskyVideo: www.dailymail.co.uk

 
Článek

Ozbrojení lupiči vtrhli do internetové kavárny a po hostech požadovali peněženky a šperky. Vzhledem k silnému momentu překvapení se jim celá akce málem podařila. Vyděšení a překvapení lidé se nezmohli na žádný odpor.

V tu chvíli se ale zvedl pan Williams od stolu s pistolí v ruce a okamžitě na dva zloděje začal střílet. Ti začali prchat k východu, odvážný důchodce je ale za neustálé střelby pronásledoval.

Lupičům se i přes zranění a krkolomné pády podařilo nasednout do přistaveného vozu a uprchnout. Policisté je ovšem dopadli o pár hodin později v domě jejich známého. Oba se na místě přiznali. Jeden z nich byl z kavárny nedávno propuštěn a svého komplice přemluvil k "odvetné" akci. O osudu zraněných zlodějů teď nyní rozhodne soud.

Pan Williams později řekl policistům, že se bál o život své manželky, která s ním seděla u stolu. Kdyby se situace měla opakovat, jednal by prý stejně.

Reklama

Výběr článků

Načítám