Hlavní obsah

Akrobati předvedli show na londýnské atrakci 125 metrů nad zemí

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Skupina odvážných akrobatů předvedla v Londýně tuto neděli velmi odvážnou a nebezpečnou podívanou. Vylezli na světoznámé Londýnské oko a v rámci finále soutěže předvedli fantastický výkon.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tanečníci předvedli nervydrásající show na London EyeVideo: Reuters

 
Článek

Během soutěže, která trvala týden a konala se na sedmi vybraných místech po celém Londýně, bylo k vidění nespočet bláznivých kousků. Jako například slaňování po stěně londýnské radnice nebo vytvoření ohromné lidské fontány na náměstí Trafalgar.

Newyorský soubor Streb se ovšem předvedl opravdu dokonale. Nejdříve jeho členové skočili z mostu Millennium a poté předvedli představení ve výšce 125 metrů na paprscích slavného ruského kola.

Show měla pod taktovkou slavná choreografka Elizabeth Streb. S celkovým počtem třiceti účastníků trénovala na tuto akci dva měsíce na okraji města v obrovském hangáru. Její choreografie se mimo jiné objeví i na blížících se olympijských hrách v Londýně.

Reklama

Výběr článků

Načítám