Hlavní obsah

Zamilovaná dívka hrozila skokem z 15. patra. Po příchodu přítele se vrhla dolů

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wu-chan

Hasiči z města Wu-chan v čínské provincii Chu-pej ve středu brzy ráno vyrazili zachraňovat 19letou dívku. Seděla totiž na malém parapetu v 15. patře domu a vyhrožovala, že se vrhne desítky metrů dolů. Po dlouhém souboji nervů nakonec přece jenom skočila, ale díky záchranářskému vybavení se jí v podstatě nic nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňanka se pokusila o sebevraždu skokem z 15. patraVideo: Reuters

 
Článek

Tísňová linka se ozvala kolem páté hodiny ráno. Když hasiči dorazili na místo, spatřili emocionálně rozkolísanou dívku, která seděla na kraji okna v ohromné výšce nad zemí. Tým záchranářů se tedy rozdělil na dvě části, první zůstala nahoře a dívku uklidňovala, druhá dole připravovala nafukovací podušku, kdyby se dívka rozhodla skočit.

Během konverzace záchranáři zjistili, že k pokusu o sebevraždu dohnaly dívku problémy ve vztahu s přítelem. Po chvíli přemlouvání to užuž vypadalo, že si dívka sebevraždu rozmyslí, pak ale na místo dorazil její přítel a hasiči nad ní opět ztratili jakoukoli kontrolu.

Mladá Číňanka nakonec sice skočila, ale měla štěstí. Dopadla přesně do připravené nafukovací podušky. Okamžitě poté ji záchranka převezla do nemocnice, podle lékařů si ale pouze pohmoždila zápěstí a byla už propuštěna domů, informovala o tom agentura Reuters.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám