Hlavní obsah

Kamiónu vybuchla pneumatika, tlaková vlna odmrštila řidiče jako hračku

– Tchaj-čou
Novinky, Markéta Klánská

Čínský řidič kamiónu zajel toto úterý k benzínové pumpě v Tchaj-čou. Místo toho, aby jako obvykle načerpal pohonné hmoty, však prožil dramatické okamžiky. Pracovnice pumpy mu ukázala, že má poškozené jedno z kol, šel ho tedy zkontrolovat. Vtom ale velká pneumatika vybuchla a tlaková vlna ho odmrštila přímo na čerpací stojan.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamiónu vybuchla pneumatika, tlaková vlna odmrštila řidiče na čerpací stojanVideo: LiveLeak.com

 
Článek

„Řekla jsem, ať se podívá na pneumatiku, že je poškozená. Když se zeptal jak moc, pokynula jsem, ať se přesvědčí sám. Pak se ale ozvala šílená ohlušující rána. Když na to teď vzpomínám, naplňuje mě to strachem,“ uvedla Süe, pracovnice čerpací stanice.

Zrovna, když se řidič ke zmíněnému kolu naklonil, pneumatika praskla. Byla to tak silná exploze, že tlaková vlna řidiče odmrštila jako hadrovou panenku. Muž narazil do čerpacího stojanu a dopadl na zem. Jak je vidět na záběrech bezpečnostních kamer v objektu, byl patrně v šoku a nedokázal se zvednout.

Obsluha stanice okamžitě zavolala záchranku, která řidiče jménem Čchan převezla s bolestmi v oblasti žaludku do nemocnice v Tchaj-čou. Jiná zranění muž ale podle regionálních médií naštěstí neutrpěl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám