Hlavní obsah

Muž při nehodě vyletěl z auta střešním okénkem

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dudley

Nedělní vyjížďka v anglickém Dudley dopadla pro britský pár poněkud dramatičtěji, než oba plánovali. Rozhořela se mezi nimi hádka, žena za volantem ztratila kontrolu nad řízením a nabourala do zdi vedoucí kolem zahrady rodinného domu. Náraz byl tak silný, že v tu chvíli vymrštil jejího spolucestujícího střešním okénkem ven z auta. Jako zázrakem se ale nikomu nic nestalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Spolujezdec vyletěl při dopravní nehodě z auta střešním oknem

 
Článek

„Šel jsem si kolem půl jedenácté lehnout, když jsem najednou uslyšel tu strašlivou ránu. S manželkou Margaret jsme se oba podívali z okna ložnice a spatřili auto na naší předzahrádce. Bylo to jako scéna z akčního filmu. Někdo mohl dokonce přijít o život, kdyby se zrovna procházel kolem,“ popsal incident pro deník Daily Mail 75letý Howard Hamilton, jehož bezpečnostní kamera na domě nehodu zaznamenala.

Ačkoli záběry pořízené v neděli kolem jedenácté večer vypadají opravdu hrozivě, oba zhruba třicetiletí účastníci nehody vyvázli jen s drobnými zraněními. Muž jakoby nic vstal a šel zkontrolovat svou přítelkyni, která zůstala uvnitř vozu, a poté se podle svědků smířlivě objali.

„Byli jsme přivolání k nehodě Peugeotu 406, který narazil do stěny. Na místo dorazila pro jistotu i záchranka. Ženu, která seděla za volantem, jsme posléze kvůli podezření z řízení pod vlivem zatkli. Později byla ale propuštěna bez obvinění,“ uvedl mluvčí policie v regionu West Midlands.

Reklama

Výběr článků

Načítám