Hlavní obsah

Zběsilý tanečník nesmí kvůli svým šíleným kreacím do oblíbeného baru

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newcastle

Taneční parket láká nejen zkušené tanečníky, ale i lidi, kteří zběsile mávají rukama, nohy vykopávají nebezpečně vysoko a lidé z okolí jejich naprosté zaujetí tancem nechápou. Přesto je poněkud kruté, když někdo kvůli svým tanečním kreacím dostane zákaz navštěvovat oblíbený bar, jako se to stalo minulý víkend 48letému Davu Cooperovi v anglickém Newcastlu.

BEZ KOMENTÁŘE: Za tyto zběsilé taneční kreace dostal muž zákaz vstupu do podniku

 
Článek

Energický tanec plný pohybů připomínajících stará bojová umění vynesl Cooperovi slávu nejen na barových parketech, ale i na internetu, kde kolují jeho videa. Ne všichni jsou ale z jeho svérázného tance nadšeni a vedoucí baru CosyJoes v centru Newcastlu, kde 48letý Brit každý víkend předváděl své taneční umění, mu proto zakázal vstup.

Cooper pro deník Metro uvedl, že ho z baru zřejmě vyhodili, protože svými energickými pohyby rozléval nápoje lidem kolem sebe.

„Vždycky se omlouvám a kupuju lidem nové nápoje. Jsem jen šílený tanečník. Lidé mě nazývají smrtonosnou zbraní, protože jsem divoký. Dokonce je na internetu mnoho videí se mnou, tak si mé tancování lidé oblíbili,“ dodal Cooper, kterému se také přezdívá „Dishwasher Dave“, protože pracuje jako umývač nádobí.

BEZ KOMENTÁŘE: Myč nádobí Dave zabírá při tanci dost místa

Spor mu v tanci nezabrání

„Když jsem o tom všem mluvil s manažerem baru, řekl mi, že mě blokuje, protože někteří lidé si stěžovali a zařekli se, že se nevrátí, dokud tam budu tancovat. Na to jsem zareagoval, že nemusím pouze tancovat, že mám rád také karaoke. Manažer mi ale odpověděl, že už mě zná a že neumím ani zpívat,“ prozradil svérázný Brit.

Cooper, který navzdory náročným kreacím stejně dokáže udržet rytmus, se ovšem nevzdává a kvůli sporu se nehodlá v tanci a v zábavě brzdit: „Miluju tanec, protože jsem otrávený životem. Nemám rád zápasy a nejsem bojovník, proto tancuji“.

Bar CosyJoes, který na internetu láká na „pití, tanec, smích, zpěv a party“, se k případu nevyjádřil.

Reklama

Výběr článků

Načítám