Hlavní obsah

Mladík se při povodních zapřáhl za auto a proháněl se ulicemi

Novinky, Markéta Klánská
Irkutsk

Zatímco záplavy přináší většině lidí starosti, najdou se i tací, kteří se v podobných kritických chvílích dokážou bavit. Video z ruského Irkutsku ukazuje mladíka, který se o tomto víkendu, kdy některé části Ruska zasáhly ničivé povodně, zapřáhl za auto a proháněl se zaplavenou ulicí na prkně.

BEZ KOMENTÁŘE: Wakeboarding v zaplavených ulicích ruského Irkutsku

 
Článek

Wakeboarding je vodní sport, který vznikl kombinací vodního lyžování, snowboardingu a surfingu. Obvykle se provozuje na jezerech, rybnících a jiných velkých vodních plochách, jak je ale patrné, realizovat se dá úplně kdekoli. Stačí i zaplavená ulice s vodou po kotníky, kde tažný člun vystřídá terénní auto.

Aspoň, že svérázný ruský mladík, který si zřejmě nenechá ujít žádnou příležitost k pobavení, trochu myslel na svou bezpečnost. Když už se proháněl ulicí uprostřed silničního provozu, měl na sobě helmu a záchrannou vestu.

I přesto jeho kousek vyznívá naprosto absurdně ve srovnání s tragédií, kterou víkendové záplavy přinesly. V Krasnodarském kraji, kde byly povodně nejničivější, přišlo podle dostupných informací o život 171 lidí. Na pondělí byl proto v Rusku vyhlášen státní smutek. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám