Hlavní obsah

Stejné UFO viděli ve stejnou dobu lidé v USA, na Slovensku i v Polsku

USA, Slovensko, Polsko

O tom, že se na obloze nad USA objevilo UFO, se píše docela často. Neidentifikovatelné lítající objekty se tam zjevují každou chvíli. Podivná světla, která tam zahlédli lidé minulou sobotu, ale tentokrát viděli i obyvatelé sousedního Slovenska nebo Polska.

BEZ KOMENTÁŘE: UFO natočené v Salt Lake City ale viděli i lidé na Slovensku nebo v Polsku

 
Článek

Na internetu se objevilo nejdřív video, zachycující kmitající světlo na obloze nad Salt Lake City v Utahu. Podle autora záznamu bylo vidět mezi 19. a 23. hodinou. „Není to letadlo. Letadla se nevznášejí nahoru a dolů v jednom místě, a jejich světla nemění barvu ani se nezhasínají a nezapínají,“ uvedl.

Do diskuze u videa se ale zapojili další svědci, kteří stejné UFO viděli i odjinud. Například z polských Pawłowic, kde ho bylo možné podle uživatele mmateusz89 zahlédnout mezi 23. hodinou a půlnocí, nebo ze Slovenska.

„Včera okolo půlnoci byly na obloze vidět tři neidentifikovatelné létající objekty a podle zkušeností to nemohl být žádný normální létající prostředek. Letěly velkou rychlostí, nejdřív jeden, a když zmizel za horizontem, tak další. První a třetí přešel přes kotouč měsíce a tak jsme mohli pozorovat, že má černou barvu. Když byl mimo, zářil jasně červeně. Tyto objekty byly podle našich zjištění viděny i v Aucklandu v Kalifornii a také v Salt Lake City,“ napsal slovenskému serveru topky.sk čtenář Kristian s tím, že UFO pozoroval z vesničky Pác.

O co se ve skutečnosti jednalo, zatím ale není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám