Hlavní obsah

Kamery v prodejně natočily záhadu, zboží samo od sebe padalo z regálů

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sherman

Minulý víkend se v prodejně v texaském Shermanu stalo cosi podivného. Na záznamu bezpečnostní kamery je vidět, jak po zavírací době z regálu z ničeho nic začalo padat zboží. Někteří ze zaměstnanců se domnívají, že v obchodě straší.

BEZ KOMENTÁŘE: Zboží v obchodě samo spadlo z regálů

 
Článek

Jako první do prodejny v neděli ráno přišla prodavačka Ashley Hamonsová. Když našla na zemi několik přikrývek, nevěděla, co si o tom myslet, a tak zkontrolovala záznam z bezpečnostní kamery. Video odhalilo, že zabalené přikrývky spadly bez cizího přičinění.

Roztřesená Američanka následně volala majitelce prodejny Rhondě Kohlesové.

„Celý den jsme se to pak snažili vysvětlit. Nahnalo nám to hrůzu,“ přiznala pro regionální televizi KTEN Hamonsová.

„Říkám si, že přikrývky musely spadnout ze zcela logických příčin. Když ale hýbete s regály ve snaze přikrývky shodit a ony nepadají, je to trochu děsivé,“ uvedla Kohlesová.

V obchodě na příčinu nepřišli

Majitelka zvážila veškeré možnosti, které by padání zboží z regálu vysvětlily. Ukázalo se, že na vině nemohl být ani průvan z ventilátorů, protože ty jsou na druhé straně prodejny.

Vyvstala také otázka, zda za „záhadu“ nemůže drobné zemětřesení. Jednak by ho ale museli pocítit i v ostatních prodejnách nákupního centra a jednak Kohlesová uvedla, že kdyby se tak stalo, jistě by spadly i obrázky z vrchní poličky. Navíc televiznímu štábu názorně předvedla, jak zaměstnanci vehementně třásli s regály a přesto z nich nic nepadalo.

„Je to rozhodně něco velmi výstředního, přikrývky zkrátka jen tak neskáčou z poliček,“ uvedl zaměstnanec nákupního centra David Wolf.

S největší pravděpodobností pro tuto "záhadu" racionální vysvětlení existuje. Ať už to ale bylo cokoli, je jisté, že tato příhoda několik lidí opravdu vystrašila. Stejně jako například koncem března v malém obchůdku v jihoaustralském Bromptonu, kde z regálů také z ničeho nic začalo padat zboží. [celá zpráva]

V australském obchodě vyhazuje prý zboží z regálů duchVideo: adelaidenow.com.au

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám