Hlavní obsah

Pod svatebčany se propadlo molo, nevěsta zahučela pod hladinu jezera

Novinky, Markéta Klánská
Shelbyville

Fyzikální zákony jsou nemilosrdné a fungují za každých okolností, výjimkou není ani svatební focení. Když se tedy v sobotu celý zástup svatebčanů včetně novomanželů natěsnal na malé dřevěné molo na jezeře Gun Lake v americkém Michiganu, bylo už předem jasné, jak to dopadne. Všichni skončili ve vodě a nejhůř dopadla samotná nevěsta.

BEZ KOMENTÁŘE: Pod svatebčany se při focení propadlo molo

 
Článek

Eric Walber a Maegan McKeeová z předměstí Grand Rapids si v sobotu užívali svůj velký den u jezera nedaleko Shelbyvillu. Jakmile kolem půl osmé dovečeřieli, fotografka je svolala na focení u vody.

„Stáli jsme na mole asi 30 vteřin, vtom se ale pod námi začalo nebezpečně naklánět. Bylo mi jasné, co bude následovat. Molo se prolomilo a my spadli rovnou do vody,“ uvedl pro televizi News 8 ženich.

Naštěstí to ale svatbu nezruinovalo a novomanželé i svatebčané to vzali s humorem.

„Všichni se smáli. Je to jedna z těch věcí, která se prostě stane, a musíte se přes to přenést,“ dodal Eric.

Těžké šaty, promáčené mobily

Maegan naopak svěřila, že pád do vody byl na okamžik děsivý, protože na sobě měla těžké svatební šaty, které ji ve vodě výrazně omezovaly v pohybu. Pak jí ale začali ostatní pomáhat a incident se záhy změnil ve velký vtip.

„Vylézala jsem se smíchem. Nemohla jsem uvěřit tomu, že se něco takového opravdu stalo. To se nedá naplánovat,“ uvedla Maegan bez jakéhokoli pocitu naštvání nebo zklamání. Nakonec to přece byla ona, kdo toužil po snímcích přímo od jezera.

Po nečekané koupeli se nevěsta převlékla do připravených společenských šatů, ve kterých se lépe tančilo, a party pokračovala vesele dál.

Přece jenom ale byla koupel pro některé z hostů svatby nepříjemná. Měli u sebe totiž mobilní telefony, které při kontaktu s vodou vypověděly službu. Hlavní podle Erica ale je, že nikdo nebyl zraněn.

„Bude z toho krásná historka, kterou budeme vyprávět svým vnoučatům,“ dodala na závěr čerstvě vdaná Walberová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám