Hlavní obsah

Majitel auta za milióny se ztrapnil, z křižovatky ho táhli jak starou ojetinu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bukurešť

Vozy značky Lamborghini jsou luxusní, rychlé, ale také "hladové". Je důležité si uvědomit, že počáteční nemalou investicí to pro jejich majitele nekončí a musí také velmi často navštěvovat čerpací stanice. Řidič jednoho takového sportovního vozu na to zřejmě zapomněl a „šťáva“ mu tak došla přímo na křižovatce rumunské Bukurešti.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič musel luxusní lamborghini z křižovatky nechat odtlačit, došel mu benzín

 
Článek

Následovala scénka jako z komického filmu. Uprostřed velké rušné křižovatky v městské části Titan zářilo sytě žluté Lamborghini Murciélago, které přitahovalo mnoho zvědavých pohledů. Řidič se ale v tu chvíli nepochybně cítil víc trapně než pyšně.

Motor jeho sportovního „miláčka“ v prodejní hodnotě 200 000 euro (5 136 000 korun) totiž nevrněl spokojeností, naopak byl zcela tichý. Řidič totiž očividně neodhadl spotřebu, která se u tohoto vozu ve městě pohybuje i přes 30 litrů benzínu na sto kilometrů.

Nezbylo mu tedy nic jiného, než potupně sehnat několik lidí, aby mu pomohli auto odtlačit přes celou křižovatku do ústraní.

Jako by to nestačilo, jeho ostudu zachytila kamera náhodného svědka, který video škodolibě vystavil na internetu. Navíc si ho vzala na mušku i mnohá média v čele s bulvárním rumunským serverem Click!.

Reklama

Výběr článků

Načítám