Hlavní obsah

Nicole Kidmanová: Budu perfektní babička

Novinky, Korzo/P
HOLLYWOOD

Herečka Nicole Kidmanová, která vychovává dvě adoptované děti, se už nemůže dočkat, až se stane babičkou. Těší se na vysedávání v houpacím křesle na zápraží na své farmě. Rovněž již promyslela, čím se bude zabývat, až se její herecká kariéra nachýlí ke konci.

Článek

Krásná Australanka už ve svých šestatřiceti letech sní o stáří, které chce prožít s mnoha vnoučaty a zvířaty kolem sebe.  

"Rozhodně nechci zakrnět a zahálet. Práce na farmě dá člověku zabrat. Herectví není sice taková dřina, ale určitě si zvyknu. Už jsem začala trénovat," prozradila Kidmanová.  

Ticho by nepřežila

"Budu se starat o vnoučata, péct dobroty a nosit malé brýle kvůli špatným očím. Podtrženo sečteno, budu perfektní babička. Dost možná i taková ta pohádková z televize," přiblížila své představy.

"Rozhodně nechci mít na farmě nikdy ticho. To bych zřejmě nepřežila. Tam, kde je hluk a hodně lidí, jsem jako ve svém živlu. Těším se na to," dodala.

Kidmanová se však prozatím nesvěřila, kdy asi hodlá s filmového světa stáhnout. "Lépe řečeno, prostě to nevím. Nemohu říct, že posledního prosince toho a toho roku skončím s herectvím. To by byla hloupost. Až se budu cítit unavená a začnu toužit po klidu, odejdu. Nebo si snad myslíte, že už teď vypadám jako babička?," zavtipkovala herečka.

Reklama

Související články

Kravitz opravdu vodil Kidmanovou za nos

Herečka Nicole Kidmanová musí vystřízlivět z údajného vztahu, který po dlouhé měsíce předstíral její partner, zpěvák Lenny Kravitz. Kravitz byl po jejím...

Nicole Kidmanová chce letět do vesmíru

Na cestu ke skutečným hvězdám se chystá hollywoodská filmová hvězda Nicole Kidmanová. Už dlouho sní o cestě do vesmíru a podle vlastních slov je nyní...

Nicole Kidmanová miluje hřbitovy

Australská herečka Nicole Kidmanová má poněkud morbidní zálibu. 36letá filmová hvězda se ráda toulá po hřbitovech a dokonce si už prý vyhlédla místo svého...

Výběr článků

Načítám