Hlavní obsah

V oblíbené konzervě raviol čekalo na Američanku nechutné překvapení

Novinky, Zuzana Křesťanová
Orlando

Victoria Harrahová z amerického Brevard County v Orlandu si už třicet let kupuje stále ty samé ravioly v konzervě. Minulý týden ji ale při jejich konzumaci čekalo nemilé překvapení. Žena totiž podle serveru WFTV v konzervě narazila na pavouka, kterého málem snědla.

Žena málem snědla pavouka, který byl v konzervě raviolVideo: wbsradio.com

 
Článek

Američanka si dala jako obvykle k obědu Chef Boyardee Ravioli. Tentokrát ale její oblíbená pochoutka nechutnala jako obvykle. "Namočila jsem je do omáčky a najednou, když jsem do toho kousla, tak to zakřupalo," uvedla Harrahová.

Sousto tedy okamžitě vyplivla. A když se na něj podívala, zůstala v šoku. Na talíři uviděla zbytky velkého pavouka. "Normálně jsem viděla nohy. Začala jsem křičet a zvracet, a říkám svému snoubenci: Pane bože, já jsem snědla pavouka!" Podle ní byl pavouk schovaný v masové náplni

Žena kontaktovala potravinářskou společnost, aby si plechovku s nechutným obsahem převzala k prozkoumání. Americké ministerstvo zemědělství jí doporučilo, aby konzervu do příjezdu inspektorů uchovala v mrazáku.

Jak sama říká, nestojí o finanční odškodnění. Jediné, co ji zajímá, je to, co bylo v plechovce za pavouka a odkud se tam vzal.

Reklama

Související témata:
Ravioli

Výběr článků

Načítám