Hlavní obsah

Batole vypadlo z převráceného auta po zběsilé policejní honičce

Novinky, Markéta Klánská
Lubbock

Texaská policie v tomto týdnu zveřejnila záběry z honičky za náctiletými zloději, která měla opravdu nečekaný konec. Auto se čtyřmi teenagery uvnitř se v rychlosti převrátilo a z jednoho ze zadních oken vypadla 18měsíční holčička. Jako zázrakem vyvázla bez jakýchkoli vážnějších zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději při honičce s policisty vyklopili z SUV malé dítě

 
Článek

Honička se odehrála poté, co devatenáctiletá Chelsea Bettenboughová nahlásila policii, že ji na parkovišti texaského města Lubbock okradli. Uvedla, že k ní přišel 17letý mladík později identifikovaný jako Kenny Shawn Jimenez a dožadoval se její kabelky.

„Moc mi to nemyslelo, tak jsem odpověděla, že mu ji nedám. Na to odvětil, že mě jinak zastřelí,“ uvedla pro regionální televizi KCBD Betenboughová s tím, že když Jimenez s lupem nastupoval do auta, všimla si na sedadlech kromě tří dalších teenagerů ještě i malého dítěte.

„Zeptala jsem se ho, zda tohle všechno podniká s dítětem na zadním sedadle. Šokovalo mě, když jsem holčičku viděla,“ dodala Betenboughová.

Holčička byla zmatená ale v pořádku

Policie podezřelé okamžitě lokalizovala a přilepila se jim na paty. Oni se ale nechtěli vzdát a ujížděli takovou rychlostí, až nabourali. Jejich SUV se převrátilo na střechu a zase zpátky na kola. A právě v tu chvíli z okna auta vypadla 18měsíční holčička.

Jak je patrné ze záběrů kamery na palubní desce policejního vozu, dítě se okamžitě postavilo na nohy a klopýtalo kolem, aby vzápětí zase spadlo a rychle vstalo. Jeden z teenagerů, který vyběhl z auta, holčičku popadl a spolu s dalším podezřelým běželi pryč.

Neutekli ale daleko, policie je zatkla a dítě převezla na ošetření do nemocnice. Ukázalo se, že holčička jako zázrakem vyvázla pouze s drobnými zraněními.

Reklama

Výběr článků

Načítám