Hlavní obsah

Chytrá postel se sama ustele, jen co z ní člověk vstane

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nekonečné hádky o to, kdo ustele postel, mohou být brzy konečně u konce. Řešením by totiž mohla být postel španělské firmy, která se umí ustlat sama. Zatím není jasné, kdy se dostane na pulty prodejen, ale výrobci už zaznamenali obří zájem, a tak je téměř jisté, že se do obchodů doopravdy dostane.

BEZ KOMENTÁŘE: Sen každé ženy - postel, která se sama ustele

 
Článek

Je to revoluce, která vyjma hádek ušetří i mnoho času. Přístroj je nastaven tak, aby narovnal prostěradlo, peřinu a polštář ve chvíli, kdy z ní její uživatelé vylezou. Ustlat stihne podle výrobců za méně než 50 vteřin.

Lidé si budou moci nastavit postel na automatický či manuální režim. V automatickém režimu se postel začne sama stlát tři vteřiny poté, co z ní člověk vyleze. Naproti tomu v manuálním si sám člověk vybírá, kdy má ustlat. Za výrobkem stojí španělská společnost OHEA.

"Může se to zdát jako blbůstka, ale ve skutečnosti to je rituál, který každé ráno musí někdo udělat. Často tak vznikají hádky nejen mezi partnery, ale i mezi rodiči a dětmi. Je dokázaný fakt, že stlaní je pro mnoho lidí opravdu nepříjemná činnost," uvedli výrobci, kteří zatím přemýšlí, kdy uvedou postel na světové trhy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám