Hlavní obsah

Dvouletá baletka se poprala s další tanečnicí přímo na jevišti

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roy

První besídka je velký okamžik v životě dětí a zejména jejich rodičů. Tato veřejná vystoupení ale většinou zůstanou v paměti úzkého rodinného kruhu. To ovšem neplatí v případě dvouleté holčičky jménem Freya. V baletním kostýmku opustila nacvičenou sestavu a dostala se tak do křížku s další malou tanečnicí Regan. Obě dívenky se tak dostaly až do televize.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvouletá baletka se poprala s další tanečnicí

 
Článek

Někde v záplavě roztomilých úsměvů a dětsky neohrabaných pohybů se mezi malými baletkami rozhořel ostrý spor. Lehké šťouchnutí vyvolalo vlnu strkání a taneček na píseň „Somewhere over the Rainbow“ se změnil v nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné.

Musely zasáhnout až vychovatelky, které od sebe dívky oddělily. Freya ještě v plenkách se ovšem uklidnila jen na okamžik, a poté nezávisle na všech ostatních tanečnicích rozjela svou vlastní show plnou akčních pohybů a pádů.

BEZ KOMENTÁŘE: Holčičky nakonec vystoupení zdárně dokončily

Potyčka mezi malinkými balerínami a následná dětská improvizace však nepobavila pouze publikum z města Roy v Utahu. Matka dvouleté agresorky totiž nahrála záznam z vystoupení na internet, kde ho zhlédlo minimálně 600 000 lidí.

Na to zareagovala i americká televize ABC, která na tuto neděli pozvala aktérky potyčky i s maminkami do ranního pořadu Good Morning America. Obě holčičky, jak dvouletá Freya, tak o něco starší Regan, se ale vymkly kontrole i ve studiu, kde je přivítali moderátoři Dan Harris a Bianna Golodrygaová.

Moderátorovi láskyplně strkaly holčičky do očí lízátka a na výzvu, ať se samy dvě přátelsky obejmou, vlepily pusinky na rty Golodrygaové a nadšeně ji objaly. Děti jsou zkrátka nevyzpytatelné a odzbrojující.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám