Hlavní obsah

Rumunský štáb propásl písečnou bouři, tak si ji zinscenoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bukurešť

Z ostudy kabát má reportér rumunské televize Realitatea, jenž propásl natáčení písečné bouře. Protože by měl v práci problém, rozhodl se realitě trochu pomoci. S pomocí kolegy zkusil vyrobit si bouři vlastní. Jenže kameraman zabral "bouři" tak nešikovně, že natočil i kolegu, jak kope písek do vzduchu.

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle se vyrábí písečná bouře pro rumunské zpravodajství

 
Článek

Reportér je v záběru spatřen, kterak do něj naráží mrak písku a on se nemůže udržet na nohou. Jeho projev je velmi přesvědčivý.

"Vítr fouká s neskutečnou silou, jsou chvíle, kdy je nemožné zůstat stát rovně. Vítr fouká písek s rychlostí šedesát kilometrů za hodinu. Odfoukl i plážové slunečníky a turisté museli utéct," hlásal muž do kamery televize Realitatea na pobřeží Černého moře a předstíral, že živel ještě naplno zuří.

Jenže v tu chvíli kameraman zajel objektivem doprava víc, než měl. Vedle reportéra se tak v záběru objevil stojící muž ze štábu, kterak vyrábí tu "obří písečnou bouři".

"Ta reportáž nebyla nijak zfalšovaná. Byl to hloupý vtip kameramana," snažil se zachránit situaci později reportér. Marně. Ačkoliv se za něj postavila i televize, veřejnost jeho verzi neuvěřila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám