Hlavní obsah

Ben Affleck se trápí rozchodem s Lopezovou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Ben Affleck, s nímž se v lednu po osmnáctiměsíčním vztahu rozešla Jennifer Lopezová, se s odloučením nemůže smířit. Znovu propadá hazardní hře, která v minulosti byla příčinou mnoha neshod mezi partnery. Affleck v současnosti naprosto hře propadnul a věnuje jí veškerý svůj čas.

Článek

"Ben měl svůj nezřízený způsob života neustále na stole od doby, co mu to přestalo s Jennifer klapat. Snažila se mu hráčství vyhnat z hlavy, ale jeho to spíše ještě více popouzelo k tomu, aby své vášni z mládí ještě více propadal," uvedl nejmenovaný zdroj.

Prohra ho netíží

"U hraní karet můžete prožít neuvěřitelné pocity a kdekdo mi potvrdí, že výhra je nepřekonatelným vrcholem. Není pochyb, že právě to stahuje k hráčství i Afflecka. Má více peněz, než by kdy dokázal utratit, takže prohraje-li náhodou čtvrt miliónu dolarů, není to pro něj žádný problém," vysvětlil stejný zdroj.

Jednatřicetiletý herec se již dříve potýkal se závislostí na alkoholu, hráčství ho zaujalo v době vztahu s Jennifer, kvůli které se snažil svůj koníček omezit. V současnosti byl již dvakrát po sobě viděn v americké show Celebrity Poker Showndown. Benova účast překvapila i samotné zaměstnance.

"Nikdy jsme si nemysleli, že by Ben mohl přijít soutěžit znovu, on byl tímto nápadem ovšem více než nadšený. Je to ale trošku smutné. Nemůžete se zbavit myšlenky, zda nemá ten chlápek na práci něco lepšího," uvedl blízký zdroj z hercova okolí.

Reklama

Související témata:

Související články

Affleck chce svatbu, J.Lo. řádí s exmilencem

Hollywoodský herec Ben Affleck se definitivně rozhodl, že vstoupí s Jennifer Lopezovou do manželského svazku. Ostře sledovaný pár však odmítá prozradit datum...

Jennifer Lopezová je rozchodem zdrcena

Holywoodská hvězda Jennifer Lopezová, která se letos v lednu definitivně rozešla se svým snoubencem Benem Affleckem, je odloučením naprosto zdrcena a v koutku...

Výběr článků

Načítám