Hlavní obsah

Muž vozil syna na korbě pick-upu s uhlím a odpadem, přivázal ho lanem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ashington

Policisté v britském hrabství Northumberland se nestačili divit, když zastavili řidiče, který na korbě svého pick-upu vezl kromě pytlů uhlí a odpadu také malého syna. Nechal ho tam přivázaného, i když si šel koupit jídlo do místního fast-foodu. Svědky však šokovalo zejména to, že před policisty odmítal uznat, že by udělal cokoliv špatně.

Foto: Northumberland Police

Dítě bylo na korbě připoutáno lanem.

Článek

Řidič vozidla v Ashingtonu jel pro uhlí na nedalekou pláž. Vezl s sebou i svého syna, kterého z nepochopitelných důvodů umístil na korbu svého vozidla společně s uhlím a nejrůznějším harampádím. Kdyby došlo k dopravní nehodě, náklad by mohl chlapce vážně zranit, či dokonce usmrtit.

Šokovaní svědci neváhali a zavolali policii. Jeden z nich pořídil v rychlosti i fotografii mobilním telefonem. Svědci se přitom nejdříve snažili s mužem promluvit a přimět ho, aby dále s chlapcem nejezdil. Ten je však ignoroval a následně ve svém fordu odjel.

Za malou chvíli však vozidlo zastavili policisté. Muž však zcela chladně odvětil: "Kde je problém? Vždyť je připoutaný!"

Policisté případ zaznamenali a předali k dalšímu vyšetřování. Za to, že chlapec nejel ve vhodné sedačce či nebyl připoután vhodným bezpečnostním pásem, hrozí muži pokuta až 500 liber (15 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám