Hlavní obsah

Jestřáb ulovil štěně, během letu mu z drápů vypadlo mezi lidi

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Banos (USA)

Štěstí v neštěstí mělo malé dvouměsíční štěně. To sice ulovil jestřáb, následně jej však upustil přímo na jednu ze zahrad v kalifornském Los Banos. Pes přežil a nyní je mazlíčkem rodiny, na jejíž pozemek spadl.

Přímo z nebe spadlo na zem dvouměsíční štěněVideo: Novinky/ksee24.com

 
Článek

Malý Taylor Callaway seděl se svou rodinou na zahradě, když si všiml štěněte padajícího z nebe. Taylor začal okamžitě křičet a rodina začala pomalu zjišťovat, co se to vlastně stalo. Jestřábovi kořist vypadla z drápů přímo na zahradu.

"Taylor začal řvát, já se podívala nahoru a zahlédla jsem jestřába, který nám kroužil nad zahradou ve výšce asi deseti metrů. V ten moment jsme se seběhli ke štěněti a začali zjišťovat, zda je v pořádku," uvedla Taylorova babička Elaine Bouschardová.

"Hned jsem pomyslela na to, že když vám Bůh shodí štěně z nebe, musíte si ho nechat," dodala Bouschardová, která si myslí, že jestřáb ulovil štěně někde na smetišti, protože bylo celé špinavé a mastné. Rodina neváhala a psa odvezla k veterináři. Zvíře prý utrpělo mnohočetná zranění, ale ze zlého zážitku se již úspěšně zotavuje.

Pes dostal jméno Nebeský TJ (TJ Heavenly), které vystihuje jeho pohnutý osud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám