Hlavní obsah

Čtyři mladíci předvádějí neuvěřitelné kousky s obyčejným žužu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Glen Rock

Někomu by se mohlo zdát, že se dnešní mládež neumí bavit bez násilí a nepořádku. Skupinka amerických studentů z města Glen Rock v New Jersey však dokazuje pravý opak. Celé týdny si totiž vystačila s házením žužu do pusy. Tuto zdánlivě obyčejnou činnost, kterou si minimálně v dětství vyzkoušel snad každý, však mladíci převedli na zcela jinou úroveň.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíci dotáhli obyčejné házení žužu do pusy téměř k dokonalosti

 
Článek

Své nové hobby odstartovali čtyři šestnáctiletí přátelé ze střední jednoho dne u oběda, když si jeden z nich koupil jakési bramborové kostičky zvané Tater Tots. Začali je vyhazovat do výšky a následně chytat do pusy. Tuto jednoduchou zábavu, kterou podle bramborových kostek nazvali "Totting", ale dotáhli dál a během několika následujících dní se naučili opravdu pokročilé triky.

Záhy se však ukázalo, že k provádění bláznivých kousků budou praktičtější typické žvýkavé bonbóny maršmelou. Jednak se lépe přenášejí a jednak jsou dostupnější. Navíc to byla ještě větší výzva. Maršmelou jsou totiž lehké, jejich let je tak méně předvídatelný, a jsou velké, takže je jejich chytání do pusy náročnější.

Padesát balíčků žužu

Unikátní sestřih svých nejlepších hodů sladkostí umístili v druhé polovině dubna na internet a během krátké doby získali podporu stovek lidí. Je až zarážející, v jakých pózách a situacích se při "Tottingu" mladíci ocitli. Obdivuhodná je i jejich muška.

Nepochybně museli hodně trénovat, o čemž svědčí i množství žužu, které spotřebovali. Podle deníku The Sun během necelých dvou měsíců společně snědli 50 balení maršmelou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám