Hlavní obsah

Řidič se předváděl ve svém lamborghini, skončil nabouraný v protisměru

– Chicago
Novinky, Markéta Klánská

Řízení silného sportovního auta se někdy může vymknout kontrole, zvláště pokud se člověk za volantem navíc snaží před okolím předvádět. Jak to může dopadnout, natočil o víkendu na předměstí Chicaga v Illinois čtyřiadvacetiletý Američan.

BEZ KOMENTÁŘE: Lamborghini projelo křižovatkou a napasovalo se mezi dvě auta v protisměru

 
Článek

Řidič žlutého Lamborghini Gallardo, který stál jako první na semaforech, s burácením motoru vystartoval a s razancí ostře zatočil vlevo. Jenže lamborghini v hodnotě 225 000 dolarů (4 420 000 korun) se začalo chovat nepředvídatelně.

Řidič se snažil auto vyrovnat, přesto skončil v protisměru. Tam se pak jeho luxusní auto zapasovalo přesně mezi dva osobní vozy, které v tu chvíli téměř stály na místě.

Nejenže se řidič lamborghini projevil jako hlupák, ale ještě ho přitom natočil mladý muž z Phoenixu v Arizoně, který jel s přáteli za ním. Díky tomu, že seděl na sedadle spolujezdce, mohl tak bez problémů držet kameru. O video se navíc neváhal podělit, v neděli ho nahrál na internet.

„Natočil jsem to na kameru. Bože můj, to není možný. Nikdy předtím jsem nehodu neviděl,“ okomentoval incident se smíchem 24letý Američan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám