Hlavní obsah

Drobná řidička napadla cyklistu, jel prý příliš pomalu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bibury

Řidiči a cyklisté se na vozovce čas od času neshodnou. Málokdy se ale jejich spor vyhrotí tak, jako v případě drobné řidičky, která napadla cyklistu za zdržování provozu. Britská policie záznam incidentu na silnici nedaleko malebné vesnice Bibury zveřejnila tento pátek.

BEZ KOMENTÁŘE: Ostrá roztržka mezi řidičkou a cyklistou

 
Článek

Na videu je vidět žena v černém přiléhavém oblečení, jak přiběhla k muži, který v holínkách poklidně šlapal na kole. Bez váhání do něj začala strkat. Rozhořela se ostrá hádka, která vygradovala tím, že rozvášněná žena do bicyklu kopla.

Případ, který se odehrál koncem ledna letošního roku, ale zřejmě nebude tak jednoznačný, jak vypadá.

"V ten samý den zavolala na policii v hrabství Gloucestershire žena s tím, že ji napadl cyklista, který zdržoval provoz," uvedl pro deník Daily Mail mluvčí policie s tím, že muži zákona na hlášení okamžitě reagovali.

"Vyšetřovatelé učinili několik pokusů ženu vypátrat, zdá se ovšem, že kontaktní údaje, které poskytla, byly mylné. V rámci vyšetřování tedy zabavili video, které se objevilo na internetu a o němž se domnívají, že s hlášením úzce souvisí. Jejich snaha identifikovat zúčastněné však zatím vyšla na prázdno, proto se nyní s žádostí o pomoc obrátili na veřejnost," dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám