Hlavní obsah

Na pohřbu vojáka prasklo tajemství. Potkaly se tam jeho dvě manželky

– Huntington Park
Novinky, Jakub Kynčl

Smrt může často odhalit i ta nejlépe skrytá tajemství. Při dopravní nehodě v Afghánistánu zahynul 25. dubna devětadvacetiletý americký voják Moises J. Gonzalez, který za sebou nechal tři syny a kupodivu také dvě manželky.

Dvě manželky vojáka se potkaly na jeho pohřbuVideo: www.kgw.com

 
Článek

Obě vojákovy manželky se potkaly na pohřbu. Nemluvily spolu, pouze si jednou vyměnily pohledy. Poct a uznání ze strany armády se dostalo však pouze jeho první choti, která obdržela od vojska americkou vlajku. Druhá manželka Ruth Bayonaová se vdala za Gonzaleze v roce 2010 a podle všeho ji armáda vůbec nekontaktovala a smrt jejího manžela jí neoznámila.

Naproti tomu první vojákovu choť, Darlene Garciovou z Los Angeles, armáda kontaktovala neprodleně a budou jí po manželově smrti náležet přídavky.

Bayonaová žila s Gonzalezem v kalifornském Bakersfieldu bezmála tři roky a doufala, že se jí dostane po smrti manžela aspoň nějaké kompenzace ze strany armády. Jenže všech výhod se dostalo pouze Garciové, která vojákovi porodila jeho prvního syna.

Léta prý nebyli v kontaktu

"Ta žena se v jeho životě nepohybovala už roky a jediný důvod, proč se nyní začala o vše zajímat, jsou výhody, které jí z toho plynou," uvedla Bayonaová pro televizi KGET, která má s Gonzalezem také syna. Toho měla i třetí žena, která se pohřbu zúčastnila. Ta však nebyla s padlým vojákem nikdy v manželském svazku.

Bayonaová tvrdí, že jí Gonzalez řekl o svém prvním manželství loni, ale trval na tom, že žádost o rozvod vyplnil už před několika lety.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám