Hlavní obsah

Mám důkaz, že NASA kryje existenci UFO, tvrdí Švýcar

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu na internet nahrál jeden uživatel video záhadného objektu v těsné blízkosti Slunce, které pořídila solární sonda. Snímek okamžitě rozvířil debaty o existenci mimozemských civilizací. Jako podivnou shodou okolností navíc den po zpozorování objektu NASA nahlásila poruchu sondy. Zmíněný uživatel to neváhal označit za jasný důkaz, že NASA něco kryje.

BEZ KOMENTÁŘE: Snímky z NASA rozvířily debatu o pohybu UFO v blízkosti Slunce

 
Článek

Rob19791 ze Švýcarska, tak se označuje člověk, který na snímcích solární sondy SOHO z 3. května spatřil něco, co si vykládá jako záhadný objekt, který nepochází od lidí. Po mnohonásobném zvětšení snímku je patrné, jak k podobnému závěru mohl dojít.

Ještě podivnější se ovšem může mnohým zdát reakce agentury NASA. Den poté, tedy 4. května, údajně nahlásila poruchu s tím, že sonda přešla do nouzového režimu a bude trvat několik dní, než bude její provoz obnoven.

„Je to zastírací manévr, abychom nemohli opět spatřit podobné věci. NASA video musela vidět, proto začala osnovat plány, jak to udělat, abychom se vy ani já nemohli dívat,“ uvedl v komentáři k dalšímu videu, které zveřejnil na internetu.

„Podle mě je to důkaz, že NASA něco schovává. Jasně nám chce zabránit, abychom se dívali na Slunce,“ dodal.

Vědci mají vždy jasné vysvětlení

Jeho volání o existenci mimozemských civilizacích ovšem s agenturou NASA zřejmě nijak neotřese. V nedávné době totiž minimálně dva podobné snímky údajných vesmírných plavidel vědci bez zaváhání uvedli na pravou míru.

Když v prosinci loňského roku jistý muž našel „maskovanou vesmírnou loď“ v těsném sousedství planety Merkur, přišli s jednoduchým vysvětlením, že to je pouze chyba zobrazování. Ukázalo se, že domnělé UFO je pouze obrázek Merkuru z předchozího dne. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Snímky NASA, na kterých má být údajně UFOVideo: NASA

Na video z konce dubna, na kterém se u Slunce vyskytoval "záhadný objekt" nápadně podobný tomu ze 3. května, pak reagovali tak, že jde o chybu na přijímači způsobenou poškozením senzoru kamery. [celá zpráva]

UFO

Zkratka anglických slov Unidentified Flying Object (neidentifikovaný létající předmět) označuje předmět na obloze, jehož původ nelze racionálně vysvětlit.

V obecném povědomí pojem splynul s mimozemskými "létajícími talíři“.

Podle odborných studií lze přirozeně vysvětlit zhruba 97 procent nahlášených pozorování UFO. 

Reklama

Výběr článků

Načítám