Hlavní obsah

Přepadená matka utekla před lupičem, čtyřletou dceru nechala za sebou

Novinky, Markéta Klánská
Springfiled

Dvaačtyřicetiletá matka ze Springfieldu v Massachusetts zažila v pátek večer hororové chvilky, když ji před vstupem do obchodu přepadl lupič. Jakmile na ni vytáhl nůž a dožadoval se peněženky, neváhala a utekla. Zanechala však za sebou svou čtyřletou dceru. Podle policie prý chtěla zloděje od dcery odlákat.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena za sebou při útěku před zlodějem nechala svou čtyřletou dceru

 
Článek

Ozbrojený lupič s černou igelitovou taškou zřejmě podobnou reakci ale nečekal. Když žena začala bez své dcery utíkat, poněkud zmateně holčičku chytil. Pak se ale také rozběhl.

Vzápětí se však i s obětí znovu objevil v záběru, protože se žena snažila vběhnout do bezpečí prodejny. Lupič ji u dveří ale dostihl a začal se s ní přetahovat. Podle policie jí dokonce přitlačil nůž ke krku a způsobil jí tak drobné škrábnutí.

Policie po útočníkovi nyní pátrá

Ženě se však nakonec povedlo skrz dveře protlačit a muž s igelitovou taškou raději utekl. Dva teenageři, kteří incidentu přihlíželi, pak podle televize WSFB útočníka ještě kus pronásledovali, bohužel však bez úspěchu. Policie proto nyní ve snaze muže dopadnout zveřejnila záběry bezpečnostní kamery u prodejny.

Ať už žena při útěku na svou dceru zapomněla, nebo se opravdu pohotově snažila lupiče zmást, důležité je, že se nikomu během přepadení naštěstí nic nestalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám