Hlavní obsah

Řev tříletého chlapce vyděsil ozbrojené zloděje

Manchester

Rodičům tříletého chlapce z Velké Británie se občas může rozskočit hlava, když jejich poklad spustí svůj ohlušující řev. Ovšem od minulého víkendu jsou mu za strašlivý jekot vděční. Chlapec totiž zachránil jim i sobě život a především majetek. Ve chvíli, kdy totiž dům přepadli ozbrojení zloději s noži, začal chlapec řvát a vyděsil zločince natolik, že raději utekli.

Foto: Profimedia.cz

Řev malého chlapce zcela vystrašil ozbrojené zloděje. Ilustrační foto

Článek

Dva nezvaní hosté s maskou na obličeji a vražednými dýkami překvapili nic netušící rodiče po půlnoci ze soboty na neděli. K smrti vyděšení manželé čekali nejhorší a už se chystali vydat zlodějům to, co žádali – peníze. Jenže v tu chvíli se vzbudil jejich starší syn a začal ječet tak strašlivě, že oba ozbrojení zločinci utekli.

„Jedinou věc, kterou si zloději z domu odnesli, byla krabička cigaret. Byli vyrušeni tříletým synem, který přišel do ložnice a řval a tím vyděsil zloděje k útěku,“ potvrdil mluvčí policie z hrabství Hampshire.

Kriminální živly si dům vytipovaly. Podle výpovědi manželů, čtyřiadvacetileté ženy a o devět let staršího muže, zloději přišli hodinu a půl před vloupáním v přestrojení policie a vyptávali se na bezpečnostní detaily.

Reklama

Výběr článků

Načítám