Hlavní obsah

Američanka zjistila, že je těhotná, až pět hodin před porodem

Novinky, Tereza Seidlová
Nashville

Překvapení, které zažila Američanka Amanda Prenticová z Lawrenceburgu v americkém státě Tennessee, by asi málokdo hned vstřebal. Ženu s vážnými zdravotními komplikacemi přepravila helikoptéra 23.dubna do nemocnice v Nashvillu. Dva dny pak byla v bezvědomí. Když se probrala, dozvěděla se od lékaře, že za komplikace může pokročilé těhotenství.

Žena zjistila, že je těhotná, až pět hodin před porodem Video: 9News

 
Článek

Jen pět hodin na to Amanda porodila zdravou dceru Allie McKinley Rose, informovala televize 9News.

Dívka se narodila úplně zdravá a vážila 2,4 kilogramu. "Nikdy jsem necítila, že by se dítě uvnitř mě hýbalo. Už dva roky jsem navíc nosila stejné oblečení,“ stále se diví čerstvá matka Amanda Prenticová, která tvrdí, že se u ní kromě otékání nohou a kotníků neprojevily žádné těhotenské příznaky.

Amanda Prenticová se spolu se svým manželem Billem pokoušela čtyři roky o dítě. Veškeré snahy ale byly marné. Pár proto už dokonce uvažoval o adopci. Když se proto u Amandy 23. dubna objevily silné kontrakce a nevysvětlitelný tlak v celém těle, ani v nejmenším je nenapadlo, že by se na ně právě usmálo štěstí.

“Pět hodin předtím, než porodila, mi lékaři řekli, že čekáme dítě. Ostatní lidé mají na přípravu osm nebo devět měsíců. Já měl jen pět hodin,“ řekl televizi 9News čerstvý otec holčičky Bill Prentic.

Manželé i jejich malá dcerka jsou naprosto v pořádku a podle vlastních slov teď přijímají neustálé gratulace od překvapených příbuzných a známých.

Reklama

Výběr článků

Načítám