Hlavní obsah

Policie zastavila opilého řidiče s opicí v kufru

Novinky, Markéta Klánská
Largo

„Opice“ přichází zpravidla až druhý den po požití velkého množství alkoholu. Jednoho opilého Američana z Floridy však provázela ještě mnohem dřív. V kufru vozu, který řídil pod vlivem, měl totiž schovanou skutečnou opičku.

Foto: Profimedia.cz

Opilý řidič měl v kufru schovanou malou opičku. Ilustrační foto

Článek

Eugene Carl Kotelman se tento čtvrtek snažil uniknout polici z města Largo. Zřejmě věděl proč, jednak byl pod vlivem alkoholu a jednak měl dočasně zrušené oprávnění k řízení.

To ale nebylo všechno. Když ho muži zákona zastavili, všimli si, že má něco živého v kufru. Byla to malá opička, kterou osvobodili.

Poté, co byl Kotelman propuštěn na kauci za řízení pod vlivem alkoholu následovalo další obvinění, tentokrát ze strany floridské komise pro ochranu zvířat. Obvinila ho z držení divokého zvířete a porušení pravidel při zacházení se zvířaty.

Recidivista zmizel beze stopy

Malý primát skončil v péči floridských ochránců, zatímco Kotelman, který byl v minulosti trestán už mnohokrát, je podle agentury AP mimo dosah policie. Nezanechal totiž žádný kontakt a v telefonním seznamu není k nalezení ani aktuální číslo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám