Hlavní obsah

Údajná nastávající máma devaterčat lhala, není ani těhotná

Právo, aa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mexico City

Žádných devět dětí nečeká, ani není těhotná, smetl ze stolu poslední světovou senzaci o Mexičance, která se chystá porodit devět dětí, státní ministr zdravotnictví státu Coahuila.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Není těhotná,“ prohlásil o Karle Vanesse Perezové (32) ministr Jorge Luna.

„Vždycky lhala,“ přidala se její  matka, tedy údajná budoucí babička vymyšlených devaterčat Franceska Castañedová. „Vymyslela si i to, že je matkou trojčat – má tři děti, ale nejsou to trojčata a ona se o ně nestará,“ dodala. „Je jim čtyři, dvanáct a patnáct let,“ upřesnil Luna. Podle lékařů, kteří byli u posledního porodu Perezové, už nemůže mít další děti.

"Devítimámě" báchorky uvěřili

Nonomom (španělský novotvar pro devítimámu) Perezová udělala zásadní chybu, že s prohlášením o unikátním těhotenství přišla v den, kdy byla na gynekologické prohlídce.

Ačkoli jí lékaři graviditu nepotvrdili, rozpovídala se o tom, jak se na děti těší, jak přemýšlí o nákupu plenek a postýlek a kde na to všechno vezme, když její manžel pracuje jen jako nádeník. Starosta obce, kde žije, jí obratem slíbil pomoc. „Budeme jako vaši dědeček i babička,“ ujišťoval ještě nenarozená devaterčata Perezových v místních médiích starosta Ernesto Cepeda Valdes.

Po odhalení podvodu však pomoc Perezové překvapivě slíbilo i federální ministerstvo zdravotnictví.

„Nebude to nic v souvislosti s mateřstvím,“ upřesnil mluvčí ve zřejmé narážce na vyjádření gynekologické společnosti, že Perezová je obézní, a proto trpí emočními problémy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám