Hlavní obsah

Čerstvě narozené miminko ukázalo na svého otce prostředníček

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čerstvě po porodu pořídil šťastný tatínek komické video. Zatímco si spolu s manželkou užívali první společné chvíle s narozenou dcerou, holčička mu na kameru vystrčila prostředníček.

Čerstvě narozené miminko ukázalo na svého natěšeného otce prostředníček

 
Článek

Emoce, které rodiče zažívají těsně po narození dítěte, jsou asi těmi nejsilnějšími, jaké mohou být. Muž, který pochází pravděpodobně ze Švédska, si 19. dubna jen 15 minut po porodu natáčel svou ženu s malou dcerkou na hrudi. Chtěl pořídit video, tak jako každý hrdý otec, kterým si s manželkou a dcerou budou moci už napořád připomínat šťastné chvíle. Nepočítal ale určitě s tím, že se mu kromě šťastné rodiny podaří zachytit něco tak komického.

Když malému miminku muž hrdě oznamoval, že je jeho otec, dítě si právě protahovalo prsty a na kameru kuriózně vystrčilo prostředníček. Jako by, samozřejmě s nadsázkou, otci naznačovalo, že na to právě teď nemá náladu. Holčičce se tak podařilo z běžného rodinného videa udělat nedopatřením internetový hit, který k dnešnímu dni zhlédlo přes půl milionu lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám